Natural Feeding 3 in 1 voederbak

Voederbak voor paarden

€ 289,00 € 238,84
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
12007

De voerbak bestaat uit 3 compartimenten.

2 kleine compartimenten: hier kunnen het krachtvoer, mineralenblokken/zoutblokken, supplementen in gevoederd worden.

1 groot compartiment: dit is voor het hooi bestemd. Hier past makkelijk een volledige baal hooi van 15kg in.

Alle hoeken zijn afgerond. Er zijn dus geen scherpe randen wat het extra veilig maakt voor uw paard.

Door het hooi in de Natural Feeding voerbak te voederen bespaart u ook veel hooi. U verliest gemiddeld 30% minder hooi dan wanneer u het hooi gewoon op de grond legt. Bovendien blijft de stal schoon, waardoor u minder tijd verliest bij het uitmesten.

De voerbak is enerzijds heel licht waardoor hij makkelijk verplaatst kan worden om hem te reinigen. Tegelijkertijd is hij ook sterk genoeg om in een paardenstal te staan.

Dankzij zijn mooi design en perfecte afmetingen zal hij niet storend zijn in de stal.

Hij past perfect in een hoek en neemt daardoor maar weinig plaats in. Het grote voordeel tegenover een hooinet dat u moet ophangen, is dat de paarden in een natuurlijke houding kunnen eten... met hun hoofd neerwaarts.

Bij een hooinet moet uw paard altijd een schuine en trekkende beweging maken, wat niet goed is voor de nek van het paard.

Ook levert een hooinet vaak gefrustreerde paarden op. Wij garanderen dat u de Natural Feeding voerbak binnen de kortste keren terug verdient en dat u een gelukkig paard zult hebben... Elk paard verdient het immers om 24u/24 voorzien te worden van hooi.